Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Служба інкасації ПУМБ розширює присутність в Україні
09 листопада 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) повідомляє про відкриття нового підрозділу служби інкасації банку в м. Миколаїв. Служба інкасації ПУМБ пропонує повний спектр інкасаторських послуг клієнтам, відповідно до їхніх індивідуальних потреб. Крім інкасації торгової виручки, служба інкасації ПУМБ виконує доставку готівки, надає банкам послуги з підкріплення їх відділень, завантаження банкоматів і т.д.

На даний момент на території України функціонує 11 територіальних підрозділів інкасації ПУМБ, які щомісяця обслуговують близько 3 000 об'єктів. Автомобільний парк інкасаторської служби ПУМБ налічує 64 автомобілі.

На даний час cлужба інкасації ПУМБ активно працює над впровадженням нової послуги, яка користується попитом на ринку – повний аутсорсинг банків-партнерів по роботі з готівкою.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок