Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ збільшив ліміт беззаставного кредитування готівкою до 200 тисяч грн
28 липня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) збільшив ліміт по кредитах готівкою до 200 000 грн без застави та поручителів на термін до 36 місяців. Для оформлення кредиту на таку суму потрібно надати паспорт громадянина України, ІПН, а також довідку про доходи.

«Ми побачили попит на кеш-кредити зі збільшеним лімітом серед клієнтів із доходом вище середнього. Середній клас запитує високі суми кредиту без застави на більш дорогий ремонт, як кошти, яких бракує на покупку автомобіля, і т. д. Із новою пропозицією ліміту до 200 тисяч грн ПУМБ забезпечує потреби в кредитних беззаставних грошах для клієнтів у всіх сегментах, від масового ринку і вище. При цьому ПУМБ, як і раніше, кредитує до 50 000 грн без довідки про доходи,» – коментує Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ із роздрібного бізнесу.

При наявності документів оформлення та отримання кеш-кредиту в ПУМБ займає 1 візит і близько 1 години – від початку введення заявки у відділенні до моменту, коли гроші вже у клієнта. Для зручності і безпеки після оформлення заявки в ПУМБ клієнту видають пластикову картку. У разі позитивного рішення по кредиту гроші надходять на цю картку, якою можна розраховуватися в магазинах та в Інтернет або зняти гроші у банкоматі ПУМБ без комісій.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок