Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

MasterCard визнав Процесинговий Центр ПУМБ одним з найбільш надійних в Європі
17 березня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний банк (ПУМБ) був визнаний банком з одним із найвищих рівнів відповідності даних згідно зі щорічним моніторингом Data Integrity Compliance Program, що проводиться міжнародною платіжною системою MasterCard. За підсумками даного дослідження Процесинговий Центр ПУМБ отримав нагороду за високий рівень відповідності даних по клірингу та авторизації в регіоні Європа.

«Завдання ПУМБ, як банку - забезпечити надійність, безпеку і зручність роботи нашим партнерам. Той факт, що ПУМБ увійшов до групи провідних процесингів Європи – найкраще підтвердження високої якості послуг, які надає наш процесинговий центр», - зазначає Томаш Вишневський, операційний директор, заступник голови правління ПУМБ.

Моніторинг, який MasterCard проводить з 2013 року, спрямований на підтвердження високих стандартів якості і ефективності обробки транзакцій з боку банківських процесингів, а також на мінімізацію ризиків опротестування транзакцій і підвищення рівня обслуговування платіжних карт. 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок