Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Процесинговий центр ПУМБ завершив впровадження технології безконтактних платежів PayPass від MasterCard
09 грудня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Процесинговий Центр Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) успішно пройшов сертифікацію з емісії безконтактних карток міжнародної платіжної системи MasterCard Worldwide, а також з обробки операцій з використанням безконтактної технології PayPass. Крім цього, для надання повного функціоналу з випуску та обслуговування карток PayPass від MasterCard, Процесинговий центр ПУМБ успішно завершив сертифікацію термінального обладнання, що надає можливість Банкам-партнерам здійснювати еквайринг платіжних карток PayPass.

«Ми пропонуємо нашим партнерам розширити можливості кредитних і дебетових карток їхніх клієнтів за рахунок випуску безконтактних карток PayPass від MasterCard. Така картка дозволяє власнику оплачувати покупки всього за 5 секунд, що значно швидше, ніж уже звичний спосіб оплати через торговий термінал», – зазначила Юлія Шатрова, Начальник Процесингового Центру ПУМБ.

Тепер банки-партнери Процесингового центру ПУМБ мають можливість випускати та обслуговувати для своїх клієнтів карти, які дозволяють оплачувати покупки одним дотиком до торгового терміналу.

Крім того, Процесинговий центр ПУМБ тепер може обробляти операції безконтактних карт PayPass від MasterCard, випущених іншими банками. В Україні картою PayPass від MasterCard можна розплатитися вже в більш ніж 1500 торгових точках і в метрополітені м. Києва.

Довідка: Процесинговий центр ПУМБ пропонує повний супровід проекту для банків-партнерів, як асоційованих/афілійованих, так і принципових учасників МПС Visa International та MasterCard Worldwide, з емісії та обслуговування платіжних карт (ATM/POS). Усі банкомати, підключені до Процесингового центру ПУМБ, об'єднані в банкоматну мережу «Радіус», яка спільно з партнерською мережею банкоматів налічує більш ніж 2000 пристроїв у більш ніж 300 містах і населених пунктах у всіх регіонах України.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок