Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ — №6 за обсягом залучених коштів приватних клієнтів
29 липня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У першому півріччі 2015 року Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) поліпшив свої позиції на банківському ринку за низкою критеріїв. Так, ПУМБ піднявся на одну позицію за обсягом коштів приватних клієнтів і тепер є №6 у ТОП-10 найбільших банків України. Це сталося завдяки 2,2% приросту коштів приватних клієнтів, обсяг яких на 30.06.2015 р. становив 12,9 млрд. грн.

«Перше півріччя було досить складним для всіх банків. Панічні настрої населення призвели до різкого відтоку коштів з банківської системи, у тому числі з ПУМБ. Ми з розумінням поставилися до клієнтів, видавали депозити на вимогу, ні на хвилину не зупиняли платежі. І сьогодні ми з гордістю можемо констатувати, що клієнти повертають кошти в наш банк. Більш того, 90% наших клієнтів перерозміщують свої депозити в ПУМБ», — повідомив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок