Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Персональний банкінг ПУМБ отримав найвищу оцінку якості сервісу
22 липня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Незалежна дослідницька компанія 4Service оцінила якість персонального обслуговування для заможних клієнтів в Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ). Згідно з результатами дослідження «Таємний покупець», об'єктивний індекс виконання стандартів обслуговування досяг рекордно високого рівня 97,94%, а суб'єктивний індекс — 91,25%, що відповідає оцінці «відмінно».

«Високу якість персонального банкінгу ПУМБ забезпечує завдяки налагодженій багаторівневій системі управління і контролю стандартів обслуговування. Вимоги до рівня сервісу для заможних клієнтів завжди були високі, але уже декілька років якість – ключовий фокус роботи банку. Завдяки цьому ми досягли значного прогресу в її розвитку, що підтверджують регулярні незалежні дослідження і вдячні відгуки клієнтів», — зазначив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Персональний банкінг ПУМБ пропонує заможним та VIP-клієнтам в рамках клубних програм Persona Club і Persona Elit. В рамках цих програм персональний банкір вибирає для клієнта найкращі банківські продукти та сервіси, інвестиційні рішення, і завжди в розпорядженні є професійний консьєрж-сервіс. У всіх відділеннях ПУМБ клієнту забезпечують пріоритетне обслуговування, а в 20-ти з них організована спеціальна зона Persona для більшої зручності та конфіденційності.

Методика дослідження «Таємний покупець» являє собою оцінку якості обслуговування за допомогою фахівців, які відвідують відділення банку в ролі звичайних клієнтів (таємних покупців) і здійснюють таємний дзвінок у call-центр. Таємними покупцями виступають як дійсні клієнти банку, так і люди, підібрані на основі соціально-демографічного профілю, відповідного профілю дійсних клієнтів банку. Дослідження включає в себе об'єктивну і суб'єктивну оцінки рівня обслуговування. Об'єктивний індекс відображає виконання стандартів обслуговування, встановлених у банку, суб'єктивний —враження клієнта після відвідування банку.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок