Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Об'єднана мережа ПУМБ демонструє високу якість сервісу
08 липня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Незалежна дослідницька компанія 4Service підтвердила високу якість сервісу Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ). Результати дослідження "Таємний покупець" - індекс задоволення клієнтів якістю обслуговування в об'єднаній мережі, склав 90,8%, що перевищує аналогічний показник роздрібних мереж ПУМБ і банку «Ренесанс Кредит» до об'єднання.

«Вже скоро на відділеннях банку «Ренесанс Кредит» по всій Україні зміняться вивіски – на них з'явиться логотип ПУМБ. При цьому наші клієнти навіть не відчують різниці в якості обслуговування. Ми всім клієнтам запропонуємо високу якість сервісу. Для цього ми розробили цілий комплекс заходів, який включав в себе об'єднання продуктових лінійок, розробку єдиних стандартів сервісу та їх впровадження, інтеграцію ІТ-інфраструктури, а також навчання команд менеджерів, які безпосередньо працюють з клієнтами», - зазначає Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Дослідження «Таємний покупець» охопило всі 156 відділень ПУМБ по всій Україні, 38 з яких раніше належали до мережі банку «Ренесанс Кредит».

«Таємний покупець» - це індекс, який включає об'єктивну і суб'єктивну оцінки рівня обслуговування в роздрібній мережі. Об'єктивний індекс відображає виконання стандартів обслуговування, встановлених у банку, суб'єктивний - враження клієнта після відвідування відділення банку.

Нагадуємо, що юридичне злиття банків ПУМБ і "Ренесанс Кредит" відбулося 14 березня 2015, тоді як операційне злиття завершиться до кінця 2015 року.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок