Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ почав виплати коштів вкладникам банку «Київська Русь»
17 червня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Виплата здійснюється у будь-якому працюючому відділенні Першого Українського, включаючи відділення «Ренесанс Кредит», по всій території України.

ПАТ «ПУМБ» з 17 червня 2015 року почав виплату гарантованих сум вкладів клієнтам ПАТ «Банк «Київська Русь» - фізичним особам, кошти яких підлягають відшкодуванню Фондом гарантування вкладів фізичних осіб.

ПУМБ здійснює виплати тим вкладникам, які уклали договір банківського вкладу/рахунку з ПАТ «Банк «Київська Русь» у відділеннях цього банку в Харківській, Чернігівській, Житомирській, Волинській, Тернопільській та Івано-Франківській областях.

Відшкодування вкладів буде здійснюватися у період з 17 червня по 15 липня 2015 року включно у будь-якому працюючому відділенні ПУМБ, включаючи відділення «Ренесанс Кредит», по всій території України.

Виплата коштів вкладникам здійснюється за договорами, строк дії яких закінчився до 31 березня 2015 року включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати вкладникам здійснюватимуться у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку (20 березня 2015 року), але не більше 200 тисяч гривень.

Для вкладників банку «Київська Русь» розроблені депозитні пропозиції, що дозволяють ефективно розпорядитися належними клієнтам ПАТ «Банк «Київська Русь» грошовим коштам, – депозити «Спокійний» та «Вільний».

Більш детальну інформацію для вкладників банку «Київська Русь» щодо отримання грошових компенсацій можна дізнатися на спеціальній сторінці банку http://pumb.ua/ua/fuib-sdisney-wyplaty-transfer-vladyka-of-pjsc-bank-kyivska-rus/

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок