Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ розпочав виплати коштів вкладникам ІМЕКСБАНК
28 квітня 2015

ПУМБ визнаний банком-партнером Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з виплат коштів вкладникам ІМЕКСБАНК. Виплати здійснюються в усіх працюючих відділеннях ПУМБ по всій Україні.

ПАТ «ПУМБ» визнаний банком-партнером Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з виплати коштів вкладникам АТ «ІМЕКСБАНК». Перший Український Міжнародний Банк з 28 квітня 2015 р. розпочав виплату гарантований сум вкладів клієнтам «ІМЕКСБАНК» - фізичним особам, кошти яких підлягають відшкодуванню Фондом гарантування вкладів фізичних осіб.

ПУМБ здійснює виплати вкладникам, які уклали договори банківського вкладу/рахунку з АТ «ІМЕКСБАНК» у відділеннях АТ «ІМЕКСБАНК», що розташовані у Харківській та Львівській областях.

Відшкодування вкладів здійснюється у будь-якому працюючому відділенні Першого Українського Міжнародного Банку, включаючи відділення «Ренесанс Кредит», по всій Україні.

Виплата коштів вкладникам здійснюється за договорами, строк дії яких закінчився до 27 січня 2015 року включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

Виплати вкладникам здійснюватимуться у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення АТ «ІМЕКСБАНК» до категорії неплатоспроможних та початку виведення неплатоспроможного банку з ринку (27 січня 2015 року), але не більше 200 тисяч гривень.

Зараз для вкладників «ІМЕКСБАНК» діють пропозиції у ПУМБ – зокрема, депозити «Спокійний» та «Вільний», що дозволяють ефективно розпорядитись коштами з вкладу.

Більш детальну інформацію для вкладників АТ «ІМЕКСБАНК» щодо отримання грошових компенсацій можна дізнатися на спеціальній сторінці банку http://pumb.ua/ua/imex/.

Новини банку

arrow