Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Заява Гуманітарного штабу Ріната Ахметова у зв'язку з трагедією в Маріуполі і масованими обстрілами останніх днів
24 січня 2015

Протягом останніх двох тижнів різко загострилися бойові дії на території Донецької та Луганської областей. Під масованими обстрілами опинилися Донецьк, Авдіївка, Щастя, Піски, Мар'їнка, багато інших населених пунктів. Багатомільйонний регіон живе в страху.

Війна не тільки знищує міста, підприємства, інфраструктуру, житлові будинки. Найстрашніше - війна забирає людські життя! І ці втрати непоправні.

За даними ООН, за 9 останніх днів війна забрала життя понад 260 осіб на Донбасі. Сотні мирних жителів поранені. Сотні - позбулися даху. Війна забирає у дітей батьків, калічить їх тіла і душі.

24 січня стало черговим трагічним днем календаря. Сьогодні житлові райони Маріуполя піддалися обстрілу. За попередніми даними, загинули 27 чоловік, серед них - 2 дітей. Більше 90 чоловік отримали поранення різної складності, в тому числі і діти. Поранені продовжують надходити до лікарень міста.

Штаб "Допоможемо" за рішенням Ахметова надає допомогу всім маріупольцям, які отримали поранення в результаті сьогоднішніх обстрілів. Ми тримаємо оперативний зв'язок з лікувальними закладами міста. У лікарні, куди привозять поранених, вже доставлені всі необхідні ліки. Ми цілодобово та оперативно реагуватимемо на всі потреби, що виникатимуть. Саме таке завдання - максимально допомогти кожному співвітчизнику, не залишити наодинці з трагедією - поставив Рінат Ахметов, створюючи наш Штаб. Проте ми розуміємо, що навіть така допомога не поверне сім'ям загиблих, не поверне здоров'я важко пораненим. Ніяка допомога не поверне цілому поколінню життя, в якій немає війни.

Сьогоднішня трагедія - це черговий прицільний постріл в майбутнє. Ми просимо зупинитися, поки ще є така можливість. Ми закликаємо і будемо закликати всіх і кожного, від кого залежить мир на Донбасі – максимально вплинути на ситуацію, зупинити кровопролиття, не допустити нових жертв серед мирного населення!

Гуманітарний Штаб просить надавати інформацію про поранених, які потребують допомоги, за телефоном гарячої лінії 0800509001 або на адресу [email protected]

Штаб працює 24 години на добу.

Новини банку

arrow