Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ - офіційний партнер конференції «Бізнес, який змінює України»
18 грудня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний банк (ПУМБ) виступив офіційним партнером конференції «Бізнес, який змінює України», що була організована виданням Forbes. У конференції, яка пройшла 16 грудня 2014 в готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv взяли участь представники бізнесу і державних органів. З доповідями виступили мер м. Львів Андрій Садовий, заступник голови Адміністрації Президента Дмитро Шимків, в.о. заступника голови НБУ Владислав Рашкаван, президент компанії «Київстар» Петро Чернишов, екс-міністр освіти Грузії Хатія Деканоїдзе та ін.

Учасники конференції обговорили основні питання, пов'язані з ефективним розвитком бізнесу: реформування системи освіти, енергоефективність, зміна стандартів ведення бізнесу, співпраця бізнесу і держави.

ПУМБ активно співпрацює з корпоративним сектором, пропонуючи найбільш затребувані банківські продукти та послуги для ведення бізнесу. Також ПУМБ, в рамках програми підтримки бізнесу в регіонах України регулярно проводить круглі столи та конференції для представників корпоративного, а також малого та середнього бізнесу.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок