Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Нова пропозиція для клієнтів ПУМБ - депозит «Лояльний»
24 квітня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) повідомляє про запуск спеціальної пропозиції - депозитного продукту «Лояльний».

Дана пропозиція призначена для вкладників, які будучи раніше клієнтами ПУМБ, достроково розірвали строковий депозит в період з 1 грудня 2013 р. до 15 квітня 2014 р. з переглядом процентної ставки.

Такий вкладник ПУМБ, у разі оформлення нової пропозиції "Лояльний", отримує компенсацію втрачених при достроковому розірванні старого депозиту процентів шляхом отримання спеціальної надбавки + 1,5% в грн і +0,8% в іноземній валюті до стандартних ставок депозитів.

«Лояльний» є терміновим депозитом з широким вибором валюти і термінів вкладу: 1,3,6,9,12,18 місяців. Мінімальна сума вкладу - 500 гривень, 100 доларів США та 100 євро.

Розмістивши кошти на депозиті «Лояльний», вкладник отримує доходність до 22,5% річних у гривні, до 11,6% річних у доларах США і до 10,7% річних в євро.

Скористатися умовами по депозиту «Лояльний» можна тільки до 31 травня 2014

Відкрити депозит можна в будь-якому з 160 відділень ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок