Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ оголошує про розширення Спостережної Ради
09 квітня 2014

28 березня 2014 року відбулися річні Загальні збори акціонерів Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ). На зборах було прийнято рішення про розширення складу Наглядової Ради ПУМБ з трьох до п’яти членів.

Акціонери ввели до складу Наглядової Ради Маргариту Поважну і Георгі Катанова. Маргарита Поважна є фінансовим директором Групи СКМ, Георгі Катанов – заступником директора SCM Advisors (UK) Limited. Головою Наглядової Ради знову обраний Ілля Архипов, керуючий директор SCM Advisors (UK) Limited.

Біографічна довідка

У 1995 році Маргарита Поважна закінчила Донецький державний комерційний інститут за спеціальністю «Менеджмент у виробничій сфері».

У 2008 році закінчила аспірантуру Донецького державного університету управління і має ступінь кандидата наук з державного управління, також успішно пройшла навчання mini-MBA и ДипІФР.

Пані Поважна має досвід роботи в якості головного бухгалтера в деяких великих підприємствах України (СП «Скандік Південь», ЗАТ «Артемівський завод шампанських вин»).

В АТ «СКМ» Маргарита Поважна працює з 2003 року: за час роботи обіймала посади Головного бухгалтера, заступника Фінансового директора, а з вересня 2009 року обіймає посаду Фінансового директора.

Маргарита Поважна очолює ревізійні комісії ТОВ «СКМ ФІНАНС» , ТОВ «АЦ БЕСТ» , ТОВ «СКМ СЕРВІС».

Георгі Катанов закінчив Московський державний інститут міжнародних відносин (університет) за фахом «Фінанси і кредит», а також має ступінь MBA Гарвардської бізнес-школи.

З 2002 по 2003 рік Георгі Катанов брав участь в аудиті вертикально-інтегрованих і незалежних нафтогазових компаній в московському офісі компанії PricewaterhouseCoopers.

З 2003 по 2006 рік брав участь у ряді стратегічних, організаційних, операційних і маркетингових проектів у секторах фінансових послуг, транспорту і споживчих товарів московського офісу провідної міжнародної консалтингової компанії McKinsey & Company.

З 2008 до 2013 року пан Катанов працював у московських офісах інвестиційних банків Goldman Sachs і Barclays, де надавав послуги клієнтам в секторах фінансових та телекомунікаційних послуг, нафтогазової галузі та металургії в угодах з внутрішніх та міжнародних злиттів і поглинань, випуску акцій і облігацій на публічних ринках і реорганізації. Займає позицію заступника директора SCM Advisors (UK ) Limited з 1 січня 2014 року.

Новини банку

arrow