Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ оголошує про розширення Спостережної Ради
09 квітня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

28 березня 2014 року відбулися річні Загальні збори акціонерів Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ). На зборах було прийнято рішення про розширення складу Наглядової Ради ПУМБ з трьох до п’яти членів.

Акціонери ввели до складу Наглядової Ради Маргариту Поважну і Георгі Катанова. Маргарита Поважна є фінансовим директором Групи СКМ, Георгі Катанов – заступником директора SCM Advisors (UK) Limited. Головою Наглядової Ради знову обраний Ілля Архипов, керуючий директор SCM Advisors (UK) Limited.

Біографічна довідка

У 1995 році Маргарита Поважна закінчила Донецький державний комерційний інститут за спеціальністю «Менеджмент у виробничій сфері».

У 2008 році закінчила аспірантуру Донецького державного університету управління і має ступінь кандидата наук з державного управління, також успішно пройшла навчання mini-MBA и ДипІФР.

Пані Поважна має досвід роботи в якості головного бухгалтера в деяких великих підприємствах України (СП «Скандік Південь», ЗАТ «Артемівський завод шампанських вин»).

В АТ «СКМ» Маргарита Поважна працює з 2003 року: за час роботи обіймала посади Головного бухгалтера, заступника Фінансового директора, а з вересня 2009 року обіймає посаду Фінансового директора.

Маргарита Поважна очолює ревізійні комісії ТОВ «СКМ ФІНАНС» , ТОВ «АЦ БЕСТ» , ТОВ «СКМ СЕРВІС».

Георгі Катанов закінчив Московський державний інститут міжнародних відносин (університет) за фахом «Фінанси і кредит», а також має ступінь MBA Гарвардської бізнес-школи.

З 2002 по 2003 рік Георгі Катанов брав участь в аудиті вертикально-інтегрованих і незалежних нафтогазових компаній в московському офісі компанії PricewaterhouseCoopers.

З 2003 по 2006 рік брав участь у ряді стратегічних, організаційних, операційних і маркетингових проектів у секторах фінансових послуг, транспорту і споживчих товарів московського офісу провідної міжнародної консалтингової компанії McKinsey & Company.

З 2008 до 2013 року пан Катанов працював у московських офісах інвестиційних банків Goldman Sachs і Barclays, де надавав послуги клієнтам в секторах фінансових та телекомунікаційних послуг, нафтогазової галузі та металургії в угодах з внутрішніх та міжнародних злиттів і поглинань, випуску акцій і облігацій на публічних ринках і реорганізації. Займає позицію заступника директора SCM Advisors (UK ) Limited з 1 січня 2014 року.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок