Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ відкриває нове відділення в центрі Києва
18 грудня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) з 18 грудня 2013 року запрошує відвідати нове відділення в місті Києві №23, розташоване за адресою вул. Велика Житомирська, 8/14. Відділення відповідає сучасним вимогам дизайну, функціональності, і пропонує широкий спектр банківських послуг приватним особам та корпоративним клієнтам.

Для клієнтів нового відділення ПУМБ, а також для вже існуючих клієнтів, що звернулися до відділення №23, діють спеціальні акційні пропозиції.

Так, при оформленні депозиту «Вільний» в гривні, до стандартної процентної ставки нараховуються додаткові 0,5% річних. Це дає можливість отримати дохід в розмірі 14,6% річних в кінці терміну, або 14,5% при щомісячних виплатах.

При оформленні кредитів готівкою діє знижка в розмірі 3% річних. Клієнти – фізичні особи можуть отримати кредит готівкою на суму до 50 000 грн. під процентну ставку від 16% річних без пред’явлення довідки про доходи.

Акційні пропозиції діють з 18 грудня 2013 р. до 18 січня 2014 р. включно.

«Сподіваємось, що формат нового відділення ПУМБ буде зручним для клієнтів, а послуги корисними та затребуваними. Ми пропонуємо скористатися спеціальними акційними програмами, які діють протягом місяця з моменту відкриття відділення. В цьому відділенні ми пропонуємо комплексні послуги клієнтам – фізичним та юридичним особам, а також конфіденційне обслуговування заможним клієнтам», – зазначає Наталія Косенко, заступник голови правління з розвитку мережі ПУМБ.

Всі адреси відділень ПУМБ і детальні умови кредитування можна дізнатися на сайті банку
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок