Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ протягом 14 років є надійним партнером Фонду гарантування вкладів
20 вересня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Сьогодні Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) входить до ТОП-10 банків за обсягом залучених коштів приватних осіб. За підсумками 1 півріччя 2013 року обсяг коштів фізичних осіб ПУМБ склав більше 11,5 млрд. грн., що на 21,2% вище порівняно з аналогічним періодом минулого року. В абсолютних цифрах приріст коштів клієнтів з початку року перевищив 2,2 млрд. грн., що є одним з кращих показників банку за останні кілька років.

Надійність розміщення депозитів у ПУМБ регулярно підтверджує рейтингове агентство «Кредит Рейтинг». Також вже протягом 14 років банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, якому у вересні 2013 року виповнилося 15 років. ПУМБ вітає Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з ювілеєм і пропонує клієнтами ознайомитися з його історією та діяльністю у спеціальному фільмі, який був люб'язно наданий Фондом.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок