Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ спрощує перевірку балансу за картковим рахунком
04 вересня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) спрощує процедуру перевірки балансу карткового рахунку. Раніше клієнти отримували інформацію про стан рахунку за допомогою інтернет-банкінгу, SMS- та телебанкінгу, при зверненні до консультанта call-центру. Тепер користувачі банківських карток зможуть здійснювати перевірку балансу також за допомогою інтерактивного голосового меню в автоматичному режимі. Для цього необхідно здійснити такі дії, дотримуючись підказок:

1. Зателефонувати за телефонним номером цілодобової підтримки 0 800 500 490 і, якщо потрібно, перевести телефон у тоновий режим;
2. Натиснути 1, тим самим обравши «Дізнатися баланс за платіжною карткою»;
3. Натиснути 1, тим самим вибравши «Дізнатися баланс за номером платіжної карти»;
4. Ввести перші 6 цифр номера карти;
5. Ввести останні 4 цифри номера картки;
6. Ввести дату народження у такому порядку: «2 цифри дати, 2 цифри місяця, 4 цифри року».

Після цього клієнт почує голосове повідомлення про стан його карткового рахунку. Даний механізм пройшов успішне тестування в ПУМБ і забезпечує збереження персональних даних власників карт.

«Перевірка балансу рахунку − найбільш затребувана операція серед власників банківських карт. ПУМБ, розуміючи потреби клієнтів, робить цю процедуру максимально доступною та простою. Відтепер, наші клієнти без доступу в інтернет, без з'єднання з експертом call-центру можуть оперативно отримати інформацію за рахунком за допомогою інтерактивного меню. Я впевнена, що таке рішення зробить свій внесок у підвищення якості обслуговування клієнтів», − коментує Ганна Христянович, керівник Операційного сервісного центру ПУМБ.

Структура інтерактивного голосового меню ПУМБ складається з таких пунктів: 1 − Перевірка балансу карти; 2 − Підтримка власників платіжних карт, 3 − Інформація про послугу інтернет-банкінгу «ПУМБ online»; 4 − Інформація про карткові пакети послуг; 5 − Інформація про кредитні продукти для фізичних осіб; 6 − Загальна інформація про банк; 8 − Відгук про обслуговування в банку.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок