Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ прокредитував аграрну галузь на суму понад 1 млрд. грн.
06 серпня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Агрокредитування є одним з пріоритетних напрямків роботи Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ), що підтверджується позитивною динамікою кредитного портфелю банку. За період січень-червень 2013 року ПУМБ видав нових агрокредитів на суму майже 600 млн. грн., що на третину перевищує результат аналогічного періоду минулого року. У результаті за підсумками 1 півріччя 2013 року кредитний агропортфель ПУМБ перевищив 1 млрд. грн.

Частка кредитів агрокомпаніям в загальному корпоративному кредитному портфелі ПУМБ складає 10%. Більшість агрокомпаній працюють в сегменті малого та середнього бізнесу, тому частка агрокредитів в кредитному портфелі ПУМБ даного сегмента сягає майже 30%.

Особливістю кредитних програм ПУМБ є відсутність прихованих платежів і комісій, а також гнучкі вимоги до забезпечення позик. При цьому ПУМБ завжди намагається запропонувати агрокліенту зручний графік платежів за кредитом, який підходить до його сезонного надходження виручки, щоб тим самим, розумно розподілити кредитне навантаження.

Крім продуктів кредитування, ПУМБ пропонує цілий комплекс супутніх банківських послуг, які полегшують роботу агропідприємства: тарифний пакет з розрахунково-касового обслуговування «Агро», термінові депозити, а також депозитний продукт «Прибутковий рахунок», який дозволяє агропідприємству отримувати на залишок коштів на поточному рахунку підвищений відсоток, порівняно зі ставками за звичайними депозитами.

У рамках тарифного пакету «Агро» ПУМБ пропонує пільгові тарифи на найбільш затребувані банківські операції: низька вартість платежів, низький тариф на операції з готівковими коштами, безкоштовне користування системою «Клієнт-Банк» та нарахування підвищеної відсоткової ставки на залишки коштів на поточному рахунку.

«Аграрна галузь України інтенсивно розвивається і показує зростання, що відрізняє її від інших секторів економіки, і ПУМБ приділяє велику увагу роботі з агропідприємствами, пропонуючи найбільш затребувані продукти та послуги на вигідних умовах. Успіх банку в агрокредитування зумовлений наявністю досвіду роботи в даному секторі економіки та професійній команді, яка здатна оцінювати специфіку роботи сільгосппідприємств при розгляді питання про надання кредитного фінансування», − зазначив Олексій Волчков, заступник голови правління з корпоративного бізнесу ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок