Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ знижує ставки за автокредитами
18 липня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує оновлені умови кредитування покупки автомобіля. Залежно від програми автокредитування процентна ставка знижена на 1-3,5% річних у гривні. Мінімальний початковий внесок − від 9%, термін кредитування − до 7 років.

«ПУМБ є одним з лідерів ринку автокредитування в Україні. За перші 6 місяців 2013 року банк видав автокредитів на загальну суму більше 80 млн. грн. Варто відзначити, що в першому півріччі відбулося зниження ринку на 3,1%, що пов'язано в основному з підвищенням мит на найпопулярніший сегмент іноземних автомобілів. ПУМБ завжди йде назустріч клієнту, і тому постійно вдосконалює кредитні програми. Нещодавно банк знизив вартість автокредитування, а скоро запропонує ряд привабливих умов та акцій з автокредитування, які зроблять покупку автомобіля доступніше», − Стефан Гуглієрі, виконавчий директор ПУМБ.

ПУМБ пропонує кілька програм автокредитування. Автокредит «Комфортний+» пропонує знижені процентні ставки і доступний тариф на оформлення КАСКО. Автокредит «Простий+» дозволяє при мінімальному пакеті документів за короткий термін отримати позику під 0,01% річних. Також передбачена можливість включення в кредит витрат на оформлення позики і страховок. Програма «Простий+» − найпопулярніший автокредит цього року, його частка в загальному портфелі нових автокредитів ПУМБ складає 36%.

Набирають популярність також спільні програми кредитування ПУМБ з автодилерами: Укравто, АІС, Богдан Авто, Автотрейдінг. Третина (33%) кредитів були видані саме в рамках партнерських програм.




Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок