Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ − лідер рейтингу ІнвестГазети «Найбільш електронні банки»
16 жовтня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) названий лідером рейтингу «Найбільш електронні банки», який щорічно проводить ділове видання «ИнвестГазета». У порівнянні з минулим роком в 2012 році ПУМБ поліпшив свою позицію, піднявшись з 2-го на 1-е місце в цьому рейтингу.

Визначаючи «найбільш електронні» банки, «ИнвестГазета» оцінювала як функціональність інтернет-банкінгу, так й динаміку нарощування клієнтської бази, наявність мобільних додатків, представленість фінансової установи в соцмережах. Ключовими критеріями рейтингу «Найбільш електронні банки» є рівень розвитку інтернет-банкінгу та інноваційні рішення у відносинах з клієнтами та інвесторами. Місце кожного банку в рейтингу визначила сума балів, виставлених за 10 критеріями.

ПУМБ набрав максимальну кількість балів за результатами загального заліку у 10 критеріях і, таким чином, став лідером рейтингу.

Крім цього, в рамках проекту «ИнвестГазети» «Найбільш електронні банки» компанія Investor Relations Agency провела чергове дослідження «Корпоративний сайт очима інвестора», метою якого був аналіз корпоративних сайтів банків з точки зору доступності інформації, необхідної для потенційних та існуючих інвесторів. Для оцінки застосовувалася спеціальна шкала аналізу, що включає більше 40 критеріїв. За результатами цього дослідження корпоративний сайт ПУМБ також отримав найвищу оцінку.

Повний текст рейтингу «Найбільш електронні банки» можна знайти в тижневику «ИнвестГазета» №40 від 15.10.12.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок