Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Спостережна рада ПУМБ призначила Сергія Черненка головою правління
09 жовтня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Спостережна рада Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) ухвалила рішення про призначення Сергія Черненка на посаду голови правління. До цього пан Черненко займав посаду першого заступника голови правління-фінансового директора (CFO) ПУМБ. До погодження кандидатури Сергія Черненко із Національним Банком України Сергій буде виконуючим обов’язки голови правління.

Костянтин Вайсман, який раніше займав пост голови правління ПУМБ, залишає банк у зв’язку із припиненням дії свого контракту за згодою сторін.

«Ми вдячні Костянтину за його досвід та самовіддачу, які дуже багато дали банку. За період його роботи ПУМБ значно посилив свої позиції, увійшов до десятки найбільших банків країни та залишається одним з найбільш стійких і ліквідних банків в системі, − зазначив голова спостережної ради ПУМБ, директор по розвитку бізнесу АТ «СКМ» Ілля Архипов. − ПУМБ був та залишається стратегічно важливим активом для групи СКМ, і ми маємо намір й надалі приділяти його розвитку пильну увагу. У період невизначеності на світових фінансових ринках, ПУМБ продовжує розвиватися і забезпечує надійність банківських операцій і вкладів, зберігаючи при цьому високий рівень сервісу. Ми дуже раді, що тепер Банк очолить Сергій Черненко, який не тільки має значний досвід роботи в банківській сфері, але і є членом команди ПУМБ з 1997 року. Я впевнений, що під керівництвом Сергія Черненка банк впорається з тими завданнями, які ставлять перед ним акціонери».

«Я вдячний Компанії СКМ за надану мені довіру і докладу всіх зусиль для того, щоб банк продовжував реалізацію стратегії розвитку та окреслених планів. ПУМБ має дуже сильну команду, яка відмінно справляється з будь-якими викликами. Будучи частиною цієї команди вже друге десятиліття, я повністю впевнений в нашому подальшому успіху. Ми продовжимо працювати над тим, щоб коло наших клієнтів постійно розширювався, а співробітники, акціонери і всі зацікавлені сторони по праву пишалися банком», − зазначив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Акціонери ПУМБ висловлюють прихильність до прийнятої стратегії розвитку Банку і впевнені, що намічені плани і програми будуть повністю реалізовані, а також дякують Костянтину Вайсману за його значний внесок в роботу та досягнення ПУМБ.

Коротко про Сергія Черненко:

Сергій Черненко, голова правління ПУМБ

Пан Черненко пов'язав свою кар'єру з ПУМБ. Почавши роботу у Банку у 1997 році на посаді спеціаліста Центрального управління оцінки ризиків, у 2005 році він став начальником Центрального управління ризиків і входив до складу Правління ПУМБ. У лютому 2006 року Сергій Черненко був запрошений на позицію члена Наглядової Ради ПУМБ, яку займав до березня 2008 року. З вересня 2008 року – заступник голови правління ПУМБ. У квітні 2011 року Сергій Черненко призначений першим заступником голови правління, а в лютому 2012 року також зайняв посаду фінансового директора (CFO) ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок