Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Deutsche Bank відзначив виняткову якість платежів ПУМБ
03 серпня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) отримав нагороду Deutsche Bank за виняткову якість платежів в доларах США в 2011 році. Щорічно Deutsche Bank підводить підсумки роботи з банками-контрагентами, оцінюючи якість здійснюваних ними платежів і ступінь автоматичної обробки операцій у банку-кореспонденті (Straight Through Processing).

Високий ступінь автоматизації процесу обробки платежів забезпечує низький відсоток помилок і знижує операційні витрати, які прямо пропорційно впливають на вартість платежів. Рівень STP операцій, здійснюваних ПУМБ склав 99.84%, що означає платежі клієнтів обробляються в повністю автоматичному режимі, а цільовий час обробки платежів становить до 5 секунд.

Більше 10 років поспіль ПУМБ отримує нагороду Deutsche Bank, а раніше цього року ПУМБ також отримав нагороду німецького банку VTB Bank (Deutschland) AG за високу якість і швидкість платежів ПУМБ, здійснюваних у євро за підсумками 2011 року.

Нагорода Deutsche Bank

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок