Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ виступив фінансовим радником в угоді з купівлі АТ «Банк Ренесанс Капітал»
27 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ (Перший Український Міжнародний Банк) виступив фінансовим радником в угоді з купівлі Групою СКМ 100% акцій АТ «Банк Ренесанс Капітал» (Бренд «Ренесанс Кредит»), завершивши консультування і структурування угоди. 11 березня 2011 Група СКМ придбала 100% акцій Банку.

Всі операції з продажу акцій АТ «Банк Ренесанс Капітал проводилися в повній відповідності з чинним законодавством.

Купівля Групою СКМ акцій АТ «Банк Ренесанс Капітал» стала для ПУМБ однією з перших транграничних операцій на ринку M&A, де банк виступив у ролі фінансового радника, і однією з небагатьох M&A угод на банківській мапі України у посткризовий період, що зробило цей досвід особливо значимим . Вдала купівля Групою СКМ акцій АТ «Банк Ренесанс Капітал» ще раз підтвердило професіоналізм команди ПУМБ, яка створює кредитну та інвестиційну історію Банку.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок