Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Власник карти VISA від ПУМБ виграв фотоапарат Nikon
26 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За підсумками першого розіграшу призів серед учасників акції VISA «У Мілан з Visa Gold» власник карти Visa Gold від ПУМБ виграв фотоапарат Nikon Coolpix P500. Щасливою власницею стала мешканка м. Донецьк. Компактна фотокамера Coolpix P500 є новинкою в модельному ряді фотоапаратів Nikon цього року, має потужний зум (36-кратний) та дозволяє записувати відеоролики у форматі Full HD зі стереозвуком.

Нагадуємо, що з 14 березня по 14 липня 2011 року компанія Visa в партнерстві з Першим Українським Міжнародним Банком проводить акцію «У Мілан з Visa Gold», головний приз в якій - подорож у Мілан, столицю шопінгу. Окрім головного призу учасники акції виграють корисні атрибути для подорожі - стильні сумки і фотоапарати. Для участі в акції потрібно всього лише розраховуватися за покупки в партнерській торговельній мережі за допомогою картки Visa Gold від ПУМБ. Чим більше транзакцій ви зробите за період дії акції, тим більше ваші шанси на виграш. Розіграші призів будуть проходити кожні два місяці протягом терміну дії акції. При цьому кожна транзакція бере участь у кожному розіграші і таким чином, кожен власник карти збільшує свої шанси на виграш.

Ознайомитися з детальними умовами проведення акції, а також дізнатися про результати розіграшів призів можна на сайті VISA www.visa.com.ua.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок