Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Власник картки VISA Gold від ПУМБ їде до Мілана!
25 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За підсумками фінального розіграшу призів серед учасників акції «До Мілана з Visa Gold» власник картки Visa Gold від ПУМБ виграв головний приз акції - поїздку на двох до Мілана, світову столицю шопінгу. Щасливим володарем призу став житель м. Донецьк. Подорож для переможця включає переліт до Мілана в салоні бізнес-класу, п'ятиденне проживання в п'ятизірковому готелі та грошову винагороду у розмірі 20 000 гривень.

Окрім головного призу ще двоє власників карт Visa Gold від ПУМБ виграли фотоапарат Nikon Coolpix P500. Компактна фотокамера Coolpix P500 є новинкою в модельному ряді фотоапаратів Nikon цього року, має найпотужніший цифровий зум (36-х) і дозволяє записувати відеоролики у форматі Full HD зі стереозвуком.

Про акцію «В Мілан з Visa Gold».

З 14 березня по 14 липня 2011 року компанія Visa в партнерстві з Першим Українським Міжнародним Банком проводила акцію «До Мілана з Visa Gold», головний приз в якій - поїздка до Мілана. Окрім головного призу учасники акції мали можливість виграти корисні атрибути для подорожі - стильні сумки і фотоапарати. Стати учасником акції було досить просто: потрібно було придбати картку Visa Gold від ПУМБ в одному з відділень Банку або замовити через корпоративний сайт Банку і розраховуватися за покупки та послуги в торговельній мережі за допомогою такої карти. Розіграші призів проходили кожні два місяці протягом терміну дії акції.

Ознайомитися з докладними умовами проведення акції, а також дізнатися про результати розіграшів призів можна на сайті VISA www.visa.com.ua.

Звертаємо Вашу увагу на те, що спільні акції ПУМБ і платіжних систем проводяться на постійній основі, даючи власникам карт можливість не тільки користуватися доступним, зручним і безпечним платіжним інструментом, а також дозволяють отримувати додаткові переваги.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок