Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

У першому півріччі 2011 р. ПУМБ отримав прибуток 14,2 млн. дол. США
25 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк повідомляє про фінансові результати своєї роботи у першому півріччі 2011 року на основі міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ).

За підсумками перших 6 місяців роботи Перший Український Міжнародний Банк отримав прибуток – 14,2 млн. дол. США. Станом на 30 червня 2010 рок активи Банку склали 2198,1 млн. дол. США.

За І півріччя 2011 року кредитний портфель Банку виріс на 5,5% до 1808,8 млн. дол. США, що забезпечено збільшенням корпоративного кредитного портфеля на (+8,9%, до 1408,3 млн. дол. США).

В І півріччі 2011 року ПУМБ покращив структуру зобов’язань за рахунок заміщення клієнтськими коштами позик іноземних банків та позик НБУ, що гасяться з випередженням графіку платежів. В цілому кошти клієнтів збільшилися на 14,1% – до 1147,9 млн. дол. США, за рахунок зростання обсягів коштів, як корпоративних, так і роздрібних клієнтів (+19,8% і +10,9% відповідно).

Капітал ПУМБ станом на 30 червня 2011 року складав 450,3 млн. дол. США, збільшившись з початку року на 15,5 млн. дол. Достатність капіталу, що розрахована відповідно до рекомендацій Базельського комітету, склала 25,5%, що значно віще нормативного рівня (8%).

«Банк продовжує активно розвивати продуктову лінійку й удосконалювати сервіси: відновлено автокредитування, запущений сервіс мобільного-банкінгу iPUMB, розширена партнерська мережа банкоматів, активізована робота із середнім та малим бізнесом, розроблені нові комплексні послуги для корпоративних клієнтів, зокрема, факторинг – коментує Костянтин Вайсман, Голова Правління ПУМБ. – Крім того, протягом першого півріччя ми працювали над операційним злиттям з Донгорбанком, яке завершилося в липні. Результати об'єднання ми сподіваємося побачити вже в кінці року».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок