Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

У першому півріччі 2011 р. ПУМБ отримав прибуток 14,2 млн. дол. США
25 July 2012
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк повідомляє про фінансові результати своєї роботи у першому півріччі 2011 року на основі міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ).

За підсумками перших 6 місяців роботи Перший Український Міжнародний Банк отримав прибуток – 14,2 млн. дол. США. Станом на 30 червня 2010 рок активи Банку склали 2198,1 млн. дол. США.

За І півріччя 2011 року кредитний портфель Банку виріс на 5,5% до 1808,8 млн. дол. США, що забезпечено збільшенням корпоративного кредитного портфеля на (+8,9%, до 1408,3 млн. дол. США).

В І півріччі 2011 року ПУМБ покращив структуру зобов’язань за рахунок заміщення клієнтськими коштами позик іноземних банків та позик НБУ, що гасяться з випередженням графіку платежів. В цілому кошти клієнтів збільшилися на 14,1% – до 1147,9 млн. дол. США, за рахунок зростання обсягів коштів, як корпоративних, так і роздрібних клієнтів (+19,8% і +10,9% відповідно).

Капітал ПУМБ станом на 30 червня 2011 року складав 450,3 млн. дол. США, збільшившись з початку року на 15,5 млн. дол. Достатність капіталу, що розрахована відповідно до рекомендацій Базельського комітету, склала 25,5%, що значно віще нормативного рівня (8%).

«Банк продовжує активно розвивати продуктову лінійку й удосконалювати сервіси: відновлено автокредитування, запущений сервіс мобільного-банкінгу iPUMB, розширена партнерська мережа банкоматів, активізована робота із середнім та малим бізнесом, розроблені нові комплексні послуги для корпоративних клієнтів, зокрема, факторинг – коментує Костянтин Вайсман, Голова Правління ПУМБ. – Крім того, протягом першого півріччя ми працювали над операційним злиттям з Донгорбанком, яке завершилося в липні. Результати об'єднання ми сподіваємося побачити вже в кінці року».

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback