Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Підприємці у ПУМБ за півроку розмістили більше 17 тисяч онлайн-депозитів
05 травня, неділя
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Кількість онлайн-депозитів, розміщених підприємцями у Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ), перевищила 17 000 рахунків.

Можливість відкрити депозит «Стандартний» онлайн через інтернет-банкінг ПУМБ Digital Business була впроваджена для корпоративних клієнтів ще в жовтні минулого року та, за трохи більше ніж шість місяців з моменту дії функціоналу, отримала неабиякий попит серед підприємців.

Головні переваги онлайн-депозиту «Стандартний» - легкість оформлення з будь-якої точки країни та навіть світу, а також відсоткова ставка до 10,5%* річних, яка є вищою ніж у відділеннях. Це дозволяє клієнтам не тільки економити час, а й відкриває доступ до ефективнішого управління власними коштами з гарантованим прибутком!

Окрім отримання відсотків, що є джерелом додаткового доходу для компанії, депозити у ПУМБ – це завжди безпечний та надійний спосіб зберігання фінансів.

Нагадаємо, оформити депозит онлайн у ПУМБ можна як юридичним особам, так і ФОП. Ті ж підприємці, які ще досі не є клієнтами банку, вже зараз можуть скористатись перевагами дистанційного обслуговування у ПУМБ та відкрити рахунок для ФОП і юросіб повністю віддалено за посиланням.

 

*Відсоткова ставка актуальна на дату розміщення новини.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок