Mobile app
go go
Analytical overviews

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Підприємці у ПУМБ за півроку розмістили більше 17 тисяч онлайн-депозитів
05 May, Sunday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Кількість онлайн-депозитів, розміщених підприємцями у Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ), перевищила 17 000 рахунків.

Можливість відкрити депозит «Стандартний» онлайн через інтернет-банкінг ПУМБ Digital Business була впроваджена для корпоративних клієнтів ще в жовтні минулого року та, за трохи більше ніж шість місяців з моменту дії функціоналу, отримала неабиякий попит серед підприємців.

Головні переваги онлайн-депозиту «Стандартний» - легкість оформлення з будь-якої точки країни та навіть світу, а також відсоткова ставка до 10,5%* річних, яка є вищою ніж у відділеннях. Це дозволяє клієнтам не тільки економити час, а й відкриває доступ до ефективнішого управління власними коштами з гарантованим прибутком!

Окрім отримання відсотків, що є джерелом додаткового доходу для компанії, депозити у ПУМБ – це завжди безпечний та надійний спосіб зберігання фінансів.

Нагадаємо, оформити депозит онлайн у ПУМБ можна як юридичним особам, так і ФОП. Ті ж підприємці, які ще досі не є клієнтами банку, вже зараз можуть скористатись перевагами дистанційного обслуговування у ПУМБ та відкрити рахунок для ФОП і юросіб повністю віддалено за посиланням.

 

*Відсоткова ставка актуальна на дату розміщення новини.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback