Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – фінансовий партнер Ігор Нескорених 2025
24 квітня, середа
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ став титульним партнером підготовки і участі української команди з 35 військовослужбовців та ветеранів війни у Invictus Games Vancouver Whistler 2025. У міжнародних змаганнях цього року братимуть участь 550 учасників з 25 країн.

«Ігри Нескорених – можливість для ветеранів/ветеранок і військових, які отримали поранення, травми чи захворювання в зоні бойових дій, відчути свою суперсилу і надможливості завдяки залученню у спорт. Тому ми разом. Ми теж працюємо командою над тим, щоб ПУМБ як роботодавець і бізнес сприяв самореалізації ветеранів та їх інтеграції у трудові відносини, фінансові процеси і суспільне життя. Віримо в перемогу наших захисників і захисниць на змаганнях, бо нескорені, це точно про них», - голова правління ПУМБ Сергій Черненко.

Координаторка «Ігор Нескорених» в Україні, Ілона Волошина: «Вкрай важливо знаходити людей, які мають спільні цінності. Ми віримо, що саме підтримка суспільства — фундамент успішного відновлення наших військових і ветеранів після травм та поранень. І з нами в це вірить один із провідних українських банків -  ПУМБ, - який став титульним фінансовим партнером Ігор Нескорених 2025, що пройдуть у Канаді, підтримуючи таким чином учасників, які представлятимуть Україну у національній збірній. Ми переконані, що надважливо єднатися, щоб підтримати учасників у бажанні досягати нових цілей та щоб мобілізувати суспільство у підтримці українських воїнів на шляху до відновлення». 

У 2025 році Україна вже вп’яте візьме участь в Іграх Нескорених. Зважаючи на високий рівень організації та великий попит серед українських воїнів, Фундація Ігор Нескорених збільшила квоту для української команди — з 25 до 35 учасників. Українська команда складатиметься з 35 військовослужбовців та ветеранів, які були поранені, травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій в російсько-українській війні з 2014 року.

У 2024 році відбудеться відбір до збірної України на Invictus Games Vancouver Whistler 2025. Всеукраїнські змагання пройдуть 31 травня – 2 червня 2024 року у м. Києві за класичними спортивними дисциплінами Ігор Нескорених, а саме: баскетбол на кріслах колісних, велоспорт, веслування, волейбол сидячи, легка атлетика (біг, штовхання ядра\метання диска), пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука, настільний теніс.  

Усі види спорту в Іграх Нескорених – адаптивні. Учасники змагаються у категоріях, залежно від їх поранень, чи то: фізичні, функціональні, сенсорні, видимі або невидимі травми. Всеукраїнським змаганням передуватиме спортивний табір з адаптивних видів спорту.

Вболіватимемо за наших воїнів разом!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок