Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Біговий клуб PUMB RUN взяв участь у Київському півмарафоні незламності
15 квітня, понеділок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Учасники Київського півмарафону Незламності 2024, в тому числі команда ПУМБ з 90 бігунів, разом задонейтили понад 1 млн грн на спецобладнання для військових медиків.

13-14 квітня у Києві відбувся Київський півмарафон Незламності 2024 від Run Ukraine. Біг об’єднав учасників спільною метою – допомоги ЗСУ і парамедикам. Київський півмарафон зібрав 5500 учасників, з них 5030 бігли у Києві і майже 500 – в усьому світі. Захід зібрав 1 012 568 грн, а національна мережа аптек «Бажаємо Здоров’я» додала ще 1 мільйона гривень до збору. Тож понад 2 млн грн буде направлено на спеціальне обладнання для евакуаційних автівок на фронт медичного батальйону «Госпітальєри» – кисневі концентратори для військових цілей SAROS 3000.

Команда ПУМБ – PUMB RUN – під час півмарафону не тільки допомогла «Госпітальєрам», але й своїм мобілізованим колегам. Адже кожне тренування чи забіг бігуна клубу ПУМБ фіксується у Strava, а банк віддячує донейтом на Фонд допомоги мобілізованим колегам. За минулий рік бігуни набігали-назбирали для наших захисників 150 тисяч грн. За перший квартал 2024 року бігова спільнота ПУМБ назбирала вже 50 тисяч на потреби мобілізованих колег. В цьому році всі надходження від співробітників до Фонду банк подвоює для підсилення підтримки.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок