Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Вітаємо переможців першого етапу акції «Весна з Ria»
11 квітня, четвер
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Вітаємо переможців першого етапу  акції «Весна з Ria»! Повний перелік щасливчиків, які виграли кешбеки 200 грн або 1000 грн за отримані грошові перекази у мобільному застосунку ПУМБ Online, доступний за лінком

 Інформація про акцію на сайті Ria Money Transfer.

Умови участі в акції: до 31.05.2024 необхідно отримати грошові перекази Ria Money Transfer  у застосунку ПУМБ на суму від 50 USD/EUR.  Розіграш кешбеків відбувається за за допомогою сервісу random.org. Один учасник може отримати обидва кешбеки. Детальні умови акції за лінком.

Також, нагадуємо, що до 31.05.2024 діятимуть знижки до -25% від комісії за перекази в Україну з Молдови та Вірменії. Для отримання знижки необхідно вказати промокод RIA25MD (з Молдови) та RIA25AM (з Вірменії).

Відправка з Молдови через відділення банків, які приймають участь у акції: maib, Viktoriabank, Moldinconbank, Fincombank, Posta Moldovey, EuroCreditBank. Більше інформації за лінком. Відправка з Вірменії через відділення банків: ArdshinBank, AraratBank, HayPost, Evocabank, Armeconombank, acba, IDBank, Amio Bank.  Більше інформації за лінком.

Отримати перекази Ria Money Transfer в Україні можуть як існуючі, так і нові клієнти ПУМБ. Новим клієнтам достатньо скачати застосунок, зареєструватися онлайн за допомогою Дії, паперового паспорту або паспорта - ID картки та відкрити картку банка.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок