Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 16.10.2023
17 жовтня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У фокусі інвесторів - макростатистика. Минулого тижня провідні фондові індекси змінювалися різноспрямовано. Інвестори оцінювали квартальну звітність банків з Волл-стріт, макроекономічні дані та ситуацію на Близькому Сході.

Інфляція на споживчому ринку у вересні 2023 року порівняно із серпнем 2023 року становила 0,5%, з початку року – 3,0%, порівняно із вереснем 2022 року – 7,1%. Базова інфляція у вересні 2023 року порівняно із серпнем 2023 року становила 0,9%, з початку року – 4,2%. Сповільнення інфляції зумовлювалося насамперед більшою пропозицією продуктів харчування, зокрема овочів та фруктів нового врожаю, а також кращими врожаями зернових та олійних, у тому числі на тлі швидшого їх збирання. Ці чинники в умовах обмежених експортних можливостей впливали на вартість як сирих, так і оброблених продуктів харчування.

Міжнародний валютний фонд оголосив про запуск фонду розбудови спроможностей для України, на який донори вже виділили 14,0 млн
дол. США. Ціль – зібрати 65,0 млн дол. США. «МВФ оголосив про запуск Фонду розбудови спроможностей для України. Він охопить потреби реалізації плану з розвитку потенціалу нашої країни, успішного здійснення реформ», – зазначив Глава НБУ Андрій Пишний.

Огляд фінансових ринків 16.10.2023

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок