Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 11.09.2023
12 вересня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Торги на ринках акцій завершилися в п’ятницю помірним зростанням провідних фондових індексів, проте за підсумками тижня зафіксоване зниження, яке відбулося на тлі корпоративних новин – інвестори оцінили різке падіння акцій компанії Apple. Увагу інвесторів було зосереджено на повідомленні Wall Street Journal про те, що чиновникам центрального уряду Китаю було заборонено використовувати iPhone та інші мобільні пристрої Apple для роботи, що було сприйнято інвесторами як потенційна ознака того, що Пекін може бути готовим відмовитися від американських технологічних компаній на користь їхніх китайських колег.

Інфляція в Україні сповільнюється. Так, ніфляція на споживчому ринку України у серпні 2023 року порівняно із серпнем 2022 року становила 8,6%, з початку 2023 року – 2,5%, а порівняно із липнем 2023 року - знизилася на 1,4%.

Міжнародні резерви в Україні скоротилися - станом на 01 вересня 2023 року міжнародні резерви України за попередніми даними становили 40 387,2 млн дол. США. У серпні вони знизилися на 3,2% на тлі інтервенцій НБУ з продажу валюти для покриття різниці між попитом та пропозицією на валютному ринку України, які значною мірою були компенсовані надходженнями від міжнародних партнерів. 

Огляд фінансових ринків 11.09.2023

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок