Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 16.01.2023
17 січня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Минулого тижня увага трейдерів була зосереджена переважно наданих щодо рівня споживчих цін у США, від зміни яких залежать рішення ФРС щодо темпів підвищення процентних ставок. По завершенню тижня провідні фондові індекси продемонстрували зростання на тлі оцінки даних економічної статистики.

Споживчі ціні в Україні - без суттєвих змін. Попри війну, інфляційні процеси в Україні залишаються контрольованими, і НБУ прогнозує помірне сповільнення інфляції у 2023 році. Цьому сприятиме послідовна економічна політика за підтримки міжнародних партнерів та сповільнення світової інфляції. Водночас споживча інфляція в Україні і надалі буде високою. Крім того, ризики для інфляційних процесів та погіршення очікувань залишаються значними, зокрема через можливі загострення на фронті, а також теракти з боку росії та спричинений ними дефіцит електроенергії.

Зростає попит на окремі ОВДП. 10 січня на плановому аукціоні Міністерства фінансів з розміщення ОВДП інвестори продемонстрували високу зацікавленість у запропонованих ОВДП, що дозволило суттєво збільшити обсяги залучень до державного бюджету.

Огляд фінансових ринків 16.01.2023

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок