Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 28.03.2022
29 березня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Минулого тижня на світових фінансових ринках спостерігалася різноспрямована динаміка, проте провідні фондові індекси зросли за підсумками другого тижня поспіль. Ключовими чинниками волатильності наразі є складне геополітичне становище, що стимулює зростання цін на енергоносії та розкручує інфляцію. При цьому позитивні дані з ринку праці США сприяли зростанню ринку акцій.

Прибутковість десятирічних держоблігацій США минулого тижня досягала 2,475% річних, оновивши максимум із травня 2019 року, на очікуваннях агресивнішої політики Федрезерва. Прибутковість п’ятирічних облігацій збільшилася до 2,508% річних. Ставки зросли після того, як одразу кілька членів керівництва ФРС, включаючи голову
Джерома Пауелла, висловилися щодо готовності підвищити ключову ставку одразу на 50 базисних пунктів на одному чи кількох майбутніх засіданнях.

Безробіття в Україні в ІV кварталі становило 10,6%. НБУ продовжує знімати обмеження на валютному ринку.

Огляд фінансових ринків 28.03.2022

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок