Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ продовжує рятувати життя: вже зібрано 1,6 мільйона гривень
04 November 2022
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Патріотичний мерч «Ми однієї крові», створений за ініціативи ПУМБ, допомагає збирати кошти на  доставку крові в гарячі точки та закупівлю кровоспинних засобів для захисників України. Станом на кінець жовтня банк перерахував 1 600 000 грн у громадські організації ДонорUA та «Агенти крові» для порятунку життів.

Завдяки українцям, котрі завзято підтримують ініціативу, замовляють речі українського виробництва з яскравими патріотичними принтами, що підсилюють віру в перемогу, організаторам проєкту вдалось зібрати вагомий донейт у 1 600 000 грн.

Ця вражаюча сума вже була перерахована партнерським організаціям, які перетворили абстрактну цифру на медичну допомогу українським воїнам та цивільним людям прямо зараз. Зібрані кошти були витрачені на:

  • 20 доставок крові в гарячі точки (одна така поїздка рятує приблизно 1000 життів);
  • 120 кровоспинних бинтів;
  • 253 оклюзійні наліпки;
  • 350 кровоспинних джгутів-турнікетів;
  • 210 компресійних бандажів.

Крім того, соціальна ініціатива вже об’єднала 313 донорів. Українці як самостійно здають кров у центрах крові, так і команда проєкту організовує виїзні дні донора в компаніях.

Окрім промовистих худі, бомберів та стильних аксесуарів, розроблених за участю українських художників та польського фотографа й ілюстратора, хітами проєкту стали ексклюзивні айтеми для розіграшу з підписами справжніх українських супергероїв — Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та начальника Головного управління розвідки України Кирила Буданова.

І це ще не все. Команда «Ми однієї крові» готує ще більше сюрпризів для своїх прихильників. Серед них — «кровоспинний» мерч замість традиційного корпоративного, створений для українських компаній та підприємств.

Важливо, що в кожну річ вкладені не лише патріотичний заклик та соціальна складова, але й частинка турботи — безкоштовна доставка від логістичного партнера проєкту «Нова пошта» до будь-якого відділення чи поштомату в Україні.

Замовляйте мерч, яким можна пишатися, у каталозі на сайті lifesavingmerch.com.ua. І пам'ятайте, що саме ваше замовлення може врятувати чиєсь життя! 

«Ми однієї крові» — соціальна ініціатива, яка рятує життя наших військових та поранених цивільних, підтримує вітчизняний бізнес, просуває патріотичний арт, розвиває культуру донорства в Україні. Благодійний мерч створено в партнерстві з банком ПУМБ, 2 громадськими організаціями, 6 українськими виробниками та 5 ілюстраторами. Половину вартості кожного замовлення ПУМБ перераховує громадським організаціям ДонорUA та «Агенти крові».

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback