go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Результати першого дня «Чорної п’ятниці» в ПУМБ: 11 кредитів за хвилину
25 November 2020
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

В перший день «Чорної п’ятниці» Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) видав нових 8 130 кредитів за день на загальну суму 107 млн грн*. Протягом дня з 9:00 до 21:00 щохвилини банк відкривав близько 11 кредитів!

Найактивніше клієнти зверталися за товарними кредитами на придбання техніки (3 349 шт на загальну суму 57,7 млн грн) ,  а також в рекордсменах 1 424 кредити готівкою ВСЕЯСНО на суму 39 млн грн. та кредитка ВСЕМОЖУ – 1443 нових видач за день.

«В перший день «чорної п’ятниці» ПУМБ видав вдвічі більше, порівняно зі звичайним днем кредитів. В лідерах – кредитна картка ВСЕМОЖУ, по якій до лютого 2021 року ПУМБ пропонує привабливі умови: зняття готівки в пільговий період та розстрочку на 6 місяців без переплат. А також кредит ВСЕЯСНО, по якому на тиждень банк знизив щомісячну комісію до 1,99%, що дозволяє зменшити витрати на кредит вдвічі, а значить клієнт може взяти більшу суму кредиту за ту ж комісію.. Саме такими вигідними умовами кредитів пояснюється ажіотаж в перший день акції. Ми очікуємо, що результати «чорної п’ятниці 2020» значно перевершать результати минулого року», - прокоментував директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ Дмитро Дудник.

Подати заявку на оформлення кредиту готівкою можна, заповнивши коротку форму на сайті

Замовити кредитну картку ВСЕМОЖУ існуючі клієнти можуть за допомогою Viber-банкінгу, веб-версії ПУМБ Online або на сайті

Нові клієнти можуть лишити заявку на сайті або завітати до найближчого відділення ПУМБ.

Нагадаємо, що ПУМБ традиційно є лідером по загальній видачі товарних кредитів за підсумками «чорної п’ятниці». Минулого року загальна сума наданих банком кредитів сягнула більш ніж пів мільярда гривень!

*кредити готівкою та товарні кредити без урахування лімітів на виданих 23.11.2020 кредитних картках

News

Subscribe to the newsletter