Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Результати першого дня «Чорної п’ятниці» в ПУМБ: 11 кредитів за хвилину
25 листопада 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

В перший день «Чорної п’ятниці» Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) видав нових 8 130 кредитів за день на загальну суму 107 млн грн*. Протягом дня з 9:00 до 21:00 щохвилини банк відкривав близько 11 кредитів!

Найактивніше клієнти зверталися за товарними кредитами на придбання техніки (3 349 шт на загальну суму 57,7 млн грн) ,  а також в рекордсменах 1 424 кредити готівкою ВСЕЯСНО на суму 39 млн грн. та кредитка ВСЕМОЖУ – 1443 нових видач за день.

«В перший день «чорної п’ятниці» ПУМБ видав вдвічі більше, порівняно зі звичайним днем кредитів. В лідерах – кредитна картка ВСЕМОЖУ, по якій до лютого 2021 року ПУМБ пропонує привабливі умови: зняття готівки в пільговий період та розстрочку на 6 місяців без переплат. А також кредит ВСЕЯСНО, по якому на тиждень банк знизив щомісячну комісію до 1,99%, що дозволяє зменшити витрати на кредит вдвічі, а значить клієнт може взяти більшу суму кредиту за ту ж комісію.. Саме такими вигідними умовами кредитів пояснюється ажіотаж в перший день акції. Ми очікуємо, що результати «чорної п’ятниці 2020» значно перевершать результати минулого року», - прокоментував директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ Дмитро Дудник.    

Подати заявку на оформлення кредиту готівкою можна, заповнивши коротку форму на сайті 

Замовити кредитну картку ВСЕМОЖУ існуючі клієнти можуть за допомогою Viber-банкінгу, веб-версії ПУМБ Online або на сайті  

Нові клієнти можуть лишити заявку на сайті або завітати до найближчого відділення ПУМБ.

Нагадаємо, що ПУМБ традиційно є лідером по загальній видачі товарних кредитів за підсумками «чорної п’ятниці». Минулого року загальна сума наданих банком кредитів сягнула більш ніж пів мільярда гривень!

 

*кредити готівкою та товарні кредити без урахування лімітів на виданих 23.11.2020 кредитних картках

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок