go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ запустив лонгацію по кредитам готівкою та товарним кредитам
28 July, Tuesday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) запустив лонгацію кредитів готівкою та товарних кредитів строком на 3 місяці. Лонгація доступна для тих клієнтів ПУМБ, які в період з квітня по липень 2020 року оформили кредитні канікули.

Лонгація кредитного договору передбачає продовження початкового строку дії кредитного договору на 3 місяці з метою зменшення фінансового навантаження по платежам після закінчення періоду кредитних канікул. За умовами кредитних канікул, тіло кредиту, яке тимчасово не нараховувалося протягом трьох місяців, було рівномірно поділене та включене до наступних після канікул платежів. Відтак в липні клієнти, що оформили кредитні канікули в квітні, отримають перший платіж, який буде включати, в тому числі, і частку платежу по тілу кредиту за квітень. Щоб уникнути труднощів у виплаті кредиту, ПУМБ пропонує клієнтам скористатися лонгацією. За рахунок подовження терміну кредитування лонгація дозволяє повернути розмір щомісячного платежу за кредитом на рівень, який був до кредитних канікул.

«ПУМБ орієнтований на довгострокове партнерство. Це значить, що ми повинні допомогти клієнтам і створити такі умови, за яких вони б мали позитивний досвід роботи з банком. Ми розуміємо, що для частини клієнтів щомісячні платежі по кредитам після фінансових канікул можуть стати серйозним фінансовим навантаженням. Саме тому пропонуємо продовжити термін дії кредиту так, щоб уникнути збільшення суми щомісячного платежу. Банк завжди готовий йти на зустріч клієнтам, які  добросовісно ставляться до своїх кредитних зобов’язань», - прокоментував начальник управління кредитних продуктів ПУМБ Дмитро Дудник

Щоб оформити лонгацію, клієнтам банку необхідно звернутися у відділення банку та укласти додаткову угоду до договору, в якій вже буде вказано подовжений термін повернення кредиту. Запит на лонгацію розглядається в індивідуальному порядку.

УМОВИ ЛОНГАЦІЇ

• Протягом подовженого строку дії договору клієнт сплачує тільки тіло та відсотки по кредиту.
  • Щомісячна комісія протягом подовженого строку дії договору нараховуватися не буде
  • На момент оформлення лонгації за договором не повинно бути простроченої заборгованості або вона має складати суму не більше одного платежу за кредитом

Subscribe to the newsletter

Please fill this field