Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Чорну п’ятницю в ПУМБ розпочато: вигідна ставка на кредити готівкою тільки до кінця листопада
24 листопада 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) лише з 23 по 30 листопада 2020 року пропонує оформити кредит готівкою ВСЕЯСНО за вдвічі нижчою щомісячною комісією порівняно зі стандартними умовами – всього 1,99% на місяць!

Знижки поширюються як на існуючих, так і на нових клієнтів банку. Це ідеальна можливість за рахунок меншої щомісячної комісії оформити більшу суму кредиту, щоб на «чорну п’ятницю» вигідно купити ще більше подарунків.  

«ПУМБ завжди до Чорної п’ятниці пропонує клієнтам вигідні пропозиції. З щомісячною  комісією 1,99% загальні витрати по кредиту зменшуються вдвічі, що дійсно вигідно для клієнтів, адже оформивши кредит на цьому тижні, можна отримати більшу суму, але сплачувати той самий платіж, якби кредит був оформлений за стандартними умовами. Зазвичай клієнти бояться, що за знижкою ховаються якісь приховані платежі чи разові комісії, але у випадку зі ВСЕЯСНО це не так: завдяки тому, що ми скасували обов’язкову страховку, сума кредиту дорівнює сумі позики. До того ж, щоб отримати кредит від ПУМБ на суму до 200 тис грн діють спрощені умови оформлення кредиту – необхідно паспорт, ІПН та близько години вільного часу», - прокоментував директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ Дмитро Дудник.

Максимальний ліміт готівкового кредиту – до 300 тис грн. Для кредиту відсутні разові комісії чи обов’язкова страховка. Термін оформлення кредиту – 24 та 36 місяців. Реальна відсоткова ставка до 49,3 % річних. Для ВСЕЯСНО є опція дострокового погашення без додаткових оплат.

Що потрібно, щоб отримати кредит готівкою:

  • Заповнити заявку на сайті банку 
  • Прийти у відділення ПУМБ з паспортом та ІПН

Нагадаємо, кредит готівкою ВСЕЯСНО від ПУМБ було визнано кращим кредитом за версією галузевого рейтингу FinAwards 2020*

 

*щорічний конкурс, мета якого визначити найкращі роздрібні банки в реалізації продуктів, клієнтських сервісів і технологій через призму клієнтського досвіду. Засновники премії – Minfin.com.ua та Finance.ua, організатор - компанія BankOnline, публыкація результатів FinAwards2020 від 28.02.2020

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок