go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Чорну п’ятницю в ПУМБ розпочато: вигідна ставка на кредити готівкою тільки до кінця листопада
24 November 2020
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) лише з 23 по 30 листопада 2020 року пропонує оформити кредит готівкою ВСЕЯСНО за вдвічі нижчою щомісячною комісією порівняно зі стандартними умовами – всього 1,99% на місяць!

Знижки поширюються як на існуючих, так і на нових клієнтів банку. Це ідеальна можливість за рахунок меншої щомісячної комісії оформити більшу суму кредиту, щоб на «чорну п’ятницю» вигідно купити ще більше подарунків.

«ПУМБ завжди до Чорної п’ятниці пропонує клієнтам вигідні пропозиції. З щомісячною  комісією 1,99% загальні витрати по кредиту зменшуються вдвічі, що дійсно вигідно для клієнтів, адже оформивши кредит на цьому тижні, можна отримати більшу суму, але сплачувати той самий платіж, якби кредит був оформлений за стандартними умовами. Зазвичай клієнти бояться, що за знижкою ховаються якісь приховані платежі чи разові комісії, але у випадку зі ВСЕЯСНО це не так: завдяки тому, що ми скасували обов’язкову страховку, сума кредиту дорівнює сумі позики. До того ж, щоб отримати кредит від ПУМБ на суму до 200 тис грн діють спрощені умови оформлення кредиту – необхідно паспорт, ІПН та близько години вільного часу», - прокоментував директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ Дмитро Дудник.

Максимальний ліміт готівкового кредиту – до 300 тис грн. Для кредиту відсутні разові комісії чи обов’язкова страховка. Термін оформлення кредиту – 24 та 36 місяців. Реальна відсоткова ставка до 49,3 % річних. Для ВСЕЯСНО є опція дострокового погашення без додаткових оплат.

Що потрібно, щоб отримати кредит готівкою:

• Заповнити заявку на сайті банку
  • Прийти у відділення ПУМБ з паспортом та ІПН

Нагадаємо, кредит готівкою ВСЕЯСНО від ПУМБ було визнано кращим кредитом за версією галузевого рейтингу FinAwards 2020*

*щорічний конкурс, мета якого визначити найкращі роздрібні банки в реалізації продуктів, клієнтських сервісів і технологій через призму клієнтського досвіду. Засновники премії – Minfin.com.ua та Finance.ua, організатор - компанія BankOnline, публыкація результатів FinAwards2020 від 28.02.2020

News

Subscribe to the newsletter