Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Основні рішення ПУМБ в сфері кредитування малого бізнесу на період карантину
02 квітня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) впроваджує ряд заходів для підтримки клієнтів сегменту малого бізнесу.

  • Для клієнтів, бізнес яких зазнав найбільшого впливу від введених обмежувальних заходів, банк прийматиме рішення щодо реструктуризації кредитів, зокрема перенесення погашення тіла кредиту та частини процентів на наступні 3-6 місяців рівними частинами та/або пролонгацію договорів, термін дії яких закінчується. У кожному окремому випадку банк оцінюватиме та враховуватиме ступінь впливу несприятливих факторів на бізнес і всі рішення прийматиме індивідуально згідно запиту клієнта.
  • Починаючи з 25 березня 2020 року і до кінця дії карантину ПУМБ скасовує нарахування пені та штрафів за несвоєчасне погашення кредиту та процентів. 
  • Окрім дистанційних каналів обслуговування та сервісів, які банк рекомендує використовувати з метою мінімізації відвідувань відділень, в кредитуванні ПУМБ запроваджує онлайн обмін документами та підписання договорів (угод) з використанням кваліфікованого електронного підпису (крім документів, які, згідно законодавства, вимагають нотаріального посвідчення).
  • Виїзні перевірки бізнесу та моніторинг застави на весь період дії карантину скасовані. За необхідності, моніторинг застави може проводитись дистанційно за наданими фотографіями від клієнта.

У разі виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтесь до Центру обслуговування корпоративних клієнтів (з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00), за телефонами:

- 0 800 501 275 (безкоштовно для дзвінків з міських та мобільних телефонів в межах України),

- (044) 290 93 11 (для міжнародних дзвінків, згідно з тарифами операторів).

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок