Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

У відділеннях ПУМБ продають страховку на активний відпочинок за кордоном на 30 днів протягом року
06 січня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У відділеннях ПУМБ можна оформити програми страхування «Мандрівник» для тих, хто вирушає за кордон, - «Туризм», «Туризм + Спорт», «Туризм + Спорт + Гірські лижі». Вартість складає 10$, 20$ або 30$ відповідно за курсом НБУ. Страховий захист від «Мандрівника» діє протягом 30 календарних днів перебування за кордоном – за одну поїздку або протягом декількох поїздок під час дії договору. Страховку можна оформити у будь-якому працюючому відділенні банку ПУМБ по всій Україні. Страхова пропозиція розроблена спільно банком ПУМБ та СК «АСКА».

Договір страхування «Мандрівник» для тих, хто виїжджає за кордон, - не лише умова для отримання візи (в тому числі і Шенгенської), але і медичний захист під час перебування за кордоном (франшиза складає 0 грн.). У разі необхідності страховка забезпечує отримання медичної допомоги на місці, організацію та оплату медичного обслуговування.

Договір може оформити як резидент, так і нерезидент у віці від 1 року (на дату укладення договору страхування) до 70 років (на дату закінчення договору страхування) строком на 1 рік, протягом якого можна в будь-який момент здійснювати поїздки за кордон. Страховий продукт можна придбати окремо, як для себе особисто, так і для рідних, дітей, друзів та знайомих. Територія страхового покриття за договором – весь світ, за винятком України, зон військових конфліктів і країн, щодо яких запроваджено санкції ООН.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок