Интернет-банкинг
Народный банкир

Многие украинцы считают, что банк – это сложно. Убедитесь в том, что банк – это просто, удобно и доступно для каждого с проектом «Народный банкир» от ПУМБ!

Мы собираем для Вас самые актуальные финансовые советы, отвечаем на распространенные вопросы. Объясняем простым языком то, как эффективно распоряжаться деньгами и ориентироваться на рынке финансов. А также приводим истории клиентов, которые могут помочь Вам в принятии решений.

Народный банкир
  • 27 июля, вторник
    ТОП-3 ШАХРАЙСЬКИХ СХЕМ

Шахраї продовжують успішно полювати на довірливих українців, хоча НБУ та банки регулярно пояснюють, як запобігти втраті коштів. Внаслідок психологічного маніпулювання довірливі громадяни все ж таки розголошують конфіденційну інформацію і таким чином позбуваються своїх грошей. Розглянемо деякі поширені шахрайські схеми, щоб бути ще уважнішими.

Партнерство на вигідних умовах

Для банків прихильне ставлення клієнтів надзвичайно важливе. І мета не стільки лояльність клієнта до конкретного продукту чи послуги, скільки побудова з клієнтами довготривалих взаємовигідних стосунків. Тому банки пропонують програми лояльності.

27 июля, вторник
    Перший крок до фінансової незалежності – планування власного бюджету

Неважливо, працюєте ви на когось і отримуєте щомісяця стабільну зарплату чи ваш дохід нерівномірний, як у фрілансера, або ви працюєте самі на себе і ваш прибуток залежить тільки від вас, напевне, одна з ваших цілей – фінансова незалежність. Як же діяти, щоб цього досягти?

27 июля, вторник
    Депозит – подушка безпеки і здійснення мрій

Переважна більшість українців основним джерелом пасивних доходів, як і раніше, вважають банківські депозити. Депозит залишається найпростішим, зрозумілим і доступним інструментом зберігати та примножувати заощадження.

27 июля, вторник
    Банк з довгою історією – ознака надійності та уміння працювати в кризу

В CLÍNICA 28 працюють кращі пластичні та щелепно-лицеві хірурги України. Попри те що цей медичний заклад доволі молодий (йому близько двох років), сюди їдуть лікуватись з усієї країни й з-за кордону.

arrow