Народный банкир

Многие украинцы считают, что банк – это сложно. Убедитесь в том, что банк – это просто, удобно и доступно для каждого с проектом «Народный банкир» от ПУМБ!

Мы собираем для Вас самые актуальные финансовые советы, отвечаем на распространенные вопросы. Объясняем простым языком то, как эффективно распоряжаться деньгами и ориентироваться на рынке финансов. А также приводим истории клиентов, которые могут помочь Вам в принятии решений.

Народный банкир
  • 17 января, пятница
    Як розумно витрачати, щоб накопичувати

Розумно витратив – вчасно накопив. Надаємо ТОП-5 порад, як розумно витрачати, щоб мати можливість накопичувати.

17 января, пятница
    Мобільний банкінг: банк у кишені

Розумні ґаджети стали невід’ємною частиною нашого життя: ми використовуємо смартфони не лише для дзвінків та повідомлень, але й для перевірки погоди, перегляду стрічки новин, пошуку інформації, онлайн-покупок тощо. В Україні за перший квартал 2019 року кількість безконтактних розрахунків за допомогою смартфонів зросла у 35 разів.

Біг – це життя

З висловом «рух – це життя» не посперечаєшся. Причому, чим більше ми рухаємось, тим здоровіше стаємо.

17 января, пятница
    Анатолій Анатоліч: «Банк має бути сучасним, швидким і надійним»

Ім’я Анатолія Анатоліча – ведучого програми «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна», автора та продюсера проекту «Зе Интервьюер» – відомо сьогодні, безсумнівно, всім. Сьогодні у свої 35 телеведучий добре розуміє цінність грошей, має певні власні фінансові звички й готовий ділитися ними.