Народный банкир

Многие украинцы считают, что банк – это сложно. Убедитесь в том, что банк – это просто, удобно и доступно для каждого с проектом «Народный банкир» от ПУМБ!

Мы собираем для Вас самые актуальные финансовые советы, отвечаем на распространенные вопросы. Объясняем простым языком то, как эффективно распоряжаться деньгами и ориентироваться на рынке финансов. А также приводим истории клиентов, которые могут помочь Вам в принятии решений.

Народный банкир
  • 08 апреля, четверг
    Мобільний банкінг: банк, що працює 24/7 будь-де

Ще кілька років тому вирішення фінансових питань, таких як оплата комунальних послуг чи відкриття депозиту, більшість з нас не уявляла без відвідин банківської установи. Сьогодні ж банк у мобільному телефоні став невіддільною частиною нашого життя.

07 апреля, среда
    Твій банк – це доступність і легкість платежів

UPark Festival, незважаючи на свій молодий вік (трохи більш ніж 4 роки), встиг завоювати серця українців. Це вже частина подієвого туризму, і до Києва їдуть не тільки з усієї України, а й з інших країн.

Страхування під час подорожей

До багатьох країн у зв’язку із пандемією подорожувати ще немає можливості. Однак, список тих, які радо прийматимуть туристів з певними вимогами (тести, довідки про перенесену хворобу на COVID-19) або і без них, щодня розширюється. Українці, які скучили за новими враженнями, все охочіше шукають турпутівки або маршрути самостійних поїздок.

07 апреля, среда
    Запорука відмінної подорожі – якісна підготовка

Можливість побути наодинці з собою, перезавантаження для мозку і, зрештою, нові враження… На думку Оксани Ісідорової, все це дарують нам подорожі. Оксана давно захоплюється туризмом і готова поділитися з читачами своїми напрацьованими фішками, щоб будь-яка поїздка приносила тільки позитивні емоції та приємні спогади.

07 апреля, среда
    Як зробити свій смартфонний світ безпечним

Телефон – цілий світ, в якому згруповані найпотрібніші функції – від камери та пошти до банкінгу і сховища документів. За допомогою інтернету в смартфоні можна швидко придбати будь-які товари: продукти харчування, ліки, одяг, побутові речі; оплатити комунальні чи інші послуги; замовити їжу.

Зворотний зв'язок