Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Переможці третього розіграшу серед вкладників депозиту «15 ПРО МАКС»
10 травня, п'ятниця
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Нагадуємо, що до 31 травня 2024 року ПУМБ пропонує акційний депозит  "15 ПРО МАКС". Серед переваг депозиту -  відсоткова ставка до 15% строк дії депозиту 3 або 6 місяців та можливість прийняти участь у розіграші одного з 15 щедрих заохочень по 15 тисяч гривень кожен. В розіграші приймають участь усі вкладники депозиту, які відкрили депозит на суму від 10 тис. грн. Розіграш проводиться щотижня за допомогою сервісу random.org.  Правила акції

Щотижнево розігрується 2 заохочення, в останній тиждень акції буде розіграно одразу 3 призи.  Вітаємо переможців третього тижня акції:

  • Володимир +38097***447
  • Ольга +38099***437

У квітні 2024 ПУМБ розмір  депозитного портфелю в гривні досяг рекордної позначки у 20 мільярдів гривень. Також, згідно з даними НБУ станом на 1 квітня 2024 року,  ПУМБ увійшов до ТОП-3 банків України за розміром строкового депозитного портфелю клієнтів-фізичних осіб у гривні.

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок