Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Станьте клієнтом ПУМБ і отримайте бонус 200 грн за завдання «Доплата за сплату»
31 травня, п'ятниця
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Отримайте бонус 200 грн, виконавши прості завдання під час Акції «Нагороди з ПУМБ» (далі – Акція). 

Пропозиція діє: протягом червня 2024 - листопада 2024. Старт Акції з 03.06.2024. 

В акції можуть приймати участь  лише нові клієнти ПУМБ, які раніше не мали відкритих договорів у банку та в яких відображається завдання «Доплата за сплату» у розділі «Мої нагороди» мобільного додатку ПУМБ Online.  

Дата початку та закінчення пропозиції для кожного клієнта є персоналізованою. Строк дії пропозиції можна перевірити у мобільному застосунку ПУМБ Online в розділі «Більше» - «Мої нагороди». 

Перед виконанням завдань Акції, необхідно відкрити кредитну картку всеМОЖУ Online або дебетову «всеКАРТА» від ПУМБ, вказавши номер телефону, на який раніше приходив пароль для ОТП-верифікації по операціях у касах ПУМБ. Зверніть увагу, що завдання «Доплата за сплату» за іншим номером телефону буде недоступним. 

Відкрити віртуальну картку можна легко в ПУМБ Online. Якщо Ви бажаєте відкрити пластикову картку – це можна зробити в будь-якому зручному для Вас відділенні ПУМБ. 

Умови участі в Акції та отримання бонусу у розмірі 200 грн: 

  • Поповніть рахунок мобільного телефону (власний або іншої людини). Сума поповнення не важлива, але не менше 2.02 грн. 
  • Зробіть переказ на будь-яку суму з кредитної картки всеМОЖУ Online  або дебетової картки всеКАРТА на картку іншого клієнта ПУМБ чи картку іншого українського банку. Сума переказу – неважлива, комісія за гривневі перекази власних коштів – 0%. Комісія за переказ кредитних коштів із всеМОЖУ Online - 2,99% від суми переказу. 

Завдання можна виконати в будь-якому порядку. 

Бонус 200 грн нараховується автоматично на віртуальний рахунок у меню «Мої нагороди», проте, стає доступним тільки після виконання всіх умов Акції. У разі не виконання умов Акції, бонус буде автоматично анульований через 16 днів. Слідкувати за виконанням умов завдання можна на вкладці «Більше» в застосунку ПУМБ Online, меню «Мої нагороди», «Доплата за сплату». 

 Зверніть увагу, що з суми винагороди утримується податок та збори у розмірі 19,5%. 

Офіційні правила  

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок