Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Нове завдання від ПУМБ - «150 ГРН ЗА РОЗСТРОЧКИ»
21 лютого, середа
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Беріть участь в новому Завданні в рамках Акції «НАГОРОДИ З ПУМБ» ( далі – Акція) та отримуйте бонус  150 грн за оформлення «Гроші в розстрочку». Пропозиція діє протягом січня 2024 - грудня 2024 року.

Умови участі в Акції та отримання бонусу:

1. В Акції беруть участь тільки клієнти ПУМБ, які отримали Повідомлення про пропозицію прийняти участь в Акції та нарахування бонусу в мобільному застосунку ПУМБ Online, Viber або SMS (надалі – Повідомлення*). Бонус автоматично нараховується на віртуальний рахунок учасника Акції та стає доступним для виведення тільки після виконання умов Акції.

2.Дата початку та закінчення Акції для кожного клієнта є персоналізованою. Ознайомитися з нею можна у мобільному додатку ПУМБ Online, вкладка «Більше» розділ «Мої нагороди», «150 ГРН ЗА РОЗСТРОЧКИ»**.

3. Після отримання Повідомлення, Вам потрібно на вкладці Кредити в мобільному застосунку ПУМБ Online оформити  «Гроші в розстрочку» на суму понад 5 000 грн. Тобто в Акції беруть участь всі оформлені «Гроші в розстрочку» від 5001 грн. З умовами оформлення «Гроші в розстрочку» можна ознайомитись на сайті банку https://www.pumb.ua/credit/hroshivrozstrochku

4. Слідкувати за виконанням Завдань можна на вкладці «Більше» ПУМБ Online, меню «Мої нагороди». Важливо! За відсутності меню «Мої нагороди» в ПУМБ Online, потрібно оновити застосунок.

5. У разі не виконання всіх умов Акції, бонус буде автоматично анульований через 16 днів з моменту її початку.

6. За участь в Акції клієнт може отримати бонус  150 грн. З суми всіх винагород утримуються податки та збори у розмірі 19,5%.

*Перелік клієнтів, кому надсилають індивідуальне Повідомлення з пропозицією прийняти участь в Акції, обрано шляхом випадкового відбору. Вибірка учасників здійснювалася з використанням моделі автоматичного алгоритму на основі багатьох факторів, у тому числі й історії користування клієнтом продуктами Банку.

**Доступно лише для учасників Акції

Офіційні правила Акції

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок