Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Переможці другого етапу акції «Супер кешбек з Ria»
29 грудня 2023
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Вітаємо переможців другого етапу акції «Супер кешбек з Ria». Повний перелік переможців другого етапу доступний за лінком. За результатами двох етапів, вже 156 клієнтів ПУМБ стали щасливими володарями кешбеку за отриманий у додатку ПУМБ Online грошовий переказ Ria Money Transfer від 50 USD/EUR.  Не зволікайте і ви - акція триватиме до 15 січня 2024 року.

Розіграш кешбеків 200 грн або 1000 грн відбувається за допомогою сервісу random.org. Один учасник може отримати обидва кешбеки.

Участь в акції доступна як існуючим, так і новим клієнтам банку. Новим клієнтам достатньо скачати додаток ПУМБ Online, зареєструватися за допомогою цифрових документів та відкрити картку всеКАРТУ.

Детальні правила та умови акції доступні за посиланням.

Інформація про акцію на сайті Ria Money Transfer.

Інформація про переможців першого етапу акції.

 

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок