Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Станьте клієнтом ПУМБ і отримайте бонус 300 грн за завдання «Доплата за сплату»
21 грудня 2023
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Нове завдання у рамках Акції «Нагороди з ПУМБ» (далі – Акція) почалося. Отримайте бонус 300 грн, виконавши прості завдання.

Пропозиція діє:

  • Протягом грудня 2023 – січня 2024.
  • Тільки для нових клієнтів ПУМБ, які стали ними в період дії пропозиції та, в яких відображається меню «Доплата за сплату» у розділі «Мої нагороди» мобільного додатку ПУМБ Online*.
  • Дата початку та закінчення для кожного клієнта є персоналізованою. Ознайомитися з нею можна у мобільному додатку ПУМБ Online: вкладка «Більше», розділ «Мої нагороди», «Доплата за сплату».

Умови участі в Акції та отримання винагороди:

1. Для отримання бонусу 300 грн, виконайте наступні завдання в ПУМБ Online:

1.1. Поповніть власний рахунок мобільного телефону або іншої людини**.
1.2. Зробіть переказ на будь-яку суму з дебетової «всеКАРТА» або кредитної «всеМОЖУ Online» від ПУМБ на картку іншого клієнта ПУМБ чи іншого банку***.

2. Виконати завдання можно в будь-якому порядку.

3. Перед виконанням завдань Акції, необхідно відкрити дебетову «всеКАРТА» або кредитну картку «всеМОЖУ Online» від ПУМБ, вказавши номер телефону, на який раніше приходив пароль для ОТП-верифікації по операціях у касах ПУМБ. Зверніть увагу, що завдання «Доплата за сплату» за іншим номером телефону буде недоступним.

4. Відкрити віртуальну картку можна легко в ПУМБ Online. Якщо Ви бажаєте відкрити пластикову картку – це можна зробити в будь-якому зручному для Вас відділенні ПУМБ.

5. Слідкувати за виконанням умов завдання можна на вкладці «Більше» ПУМБ Online, меню «Мої нагороди», «Доплата за сплату».

6. Бонус 300 грн нараховується автоматично на віртуальний рахунок у меню «Мої нагороди», проте, стає доступним тільки після виконання всіх умов Акції.

7. У разі не виконання всіх умов Акції, бонус буде автоматично анульований через 36 днів із моменту її початку.

8. Прийняти участь в Акції й отримати бонус можна один раз протягом її дії.

9. З суми винагороди утримується податок та збори у розмірі 19,5%.

*Перелік клієнтів, кому доступне завдання «Доплата за сплату», обрано шляхом випадкового відбору. Вибірка учасників здійснювалася з використанням моделі автоматичного алгоритму.

**На будь-яку суму, але не менше ніж 2,02 грн.

***Комісія за переказ із дебетової «всеКАРТА» відсутня.

Комісія за переказ із кредитної «всеМОЖУ Online» складає 2,99% від суми переказу.

Офіційні правила 

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок