Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

всеКАРТА з першого погляду
01 грудня 2023
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Приймайте участь у Акції «Нагороди з ПУМБ» (далі – Акція), виконуйте завдання «всеКАРТА з першого погляду» та отримайте бонус 150 грн.

Пропозиція діє:

  • Протягом грудня 2023 – квітня 2024 року.
  • Дата початку та закінчення для кожного клієнта є персоналізованою. Ознайомитися з нею можна в мобільному додатку ПУМБ Online, розділ «Мої нагороди», «всеКАРТА з першого погляду».
  • Тільки для клієнтів ПУМБ, які отримали пуш-повідомлення в мобільному додатку ПУМБ Online (надалі – Повідомлення*).

Умови участі в Акції та отримання винагороди:

1. Після отримання Повідомлення про нарахування бонусу 150 грн та пропозиції прийняти участь у Акції, відкрийте дебетову «всеКАРТА» в гривні та зробіть нею 5 оплат від 50 грн кожна до дати закінчення Акції, вказаної в ПУМБ Online (розділ «Мої нагороди», «всеКАРТА з першого погляду»).

2. Бонус 150 грн нараховується автоматично на віртуальний рахунок разом із відправленим Повідомленням, проте, стає доступним для виводу на картку ПУМБ тільки після виконання всіх умов Акції.

3. Відкрити віртуальну «всеКАРТА» можна легко в ПУМБ Online.
Якщо Вам потрібна пластикова картка, замовте її в ПУМБ Online з доставкою у відділення чи поштомат Нової Пошти або в будь-яке зручне для Вас відділення ПУМБ.
Детальніше про всі переваги «всеКАРТА» читайте за посиланням.

4. Після відкриття «всеКАРТА», для виконання умов Акції, не забудьте зробити нею 5 оплат від 50 грн кожна.
Під оплатами мається на увазі проведення розрахунків за товари або послуги (включаючи оплати в Інтернеті), але крім переказів та оплат у ПУМБ Online.

5. У разі не виконання всіх умов Акції, бонус буде автоматично анульований через 15 днів із моменту її початку.

6. Слідкувати за виконанням умов Акції можна на вкладці «Більше» ПУМБ Online, розділ «Мої нагороди», «всеКАРТА з першого погляду»**.

7. З суми винагороди утримується податок та збори в розмірі 19,5%.

*Перелік клієнтів, кому надсилають індивідуальне Повідомлення з пропозицією прийняти участь у Акції, обрано шляхом випадкового відбору. Вибірка учасників здійснювалася з використанням моделі автоматичного алгоритму на основі багатьох факторів, у тому числі й історії користування клієнтом продуктами банку.

**Доступно лише для учасників Акції.

Офіційні правила Акції.

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок